BIO CertificeringEU-Bio Siegel

De jaarlijkse BIO certificering wordt uitgevoerd door het Nederlandse biocontrole instituut SKAL.
Deze certificering betekent dat het complete productieproces voldoet aan alle eisen van de Europese ECO regels. Ze kunnen hier worden ingezien.
Onze producten dragen het BIO keurmerk. Dat is het EU keurmerk voor kwaliteit en inspectie van producten die afkomstig zijn van biologische landbouw. Om aan de criteria te voldoen moet de producent uitgebreide documentatie aanleveren en worden monsters en residuen regelmatig geïnspecteerd. Toezicht op de voorwaarden wordt uitgevoerd door de verantwoordelijke ecologische controle autoriteit. Ook producten die buiten de EU geproduceerd worden moeten worden gecontroleerd door gekwalificeerde controle instanties. Geïmporteerde BIO producten mogen alleen verkocht worden als BIO producten als ze geproduceerd en gecontroleerd worden volgens de richtlijnen die gelden binnen de EU.  Het Nederlandse ministerie van  Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft in zijn informatie over BIO controles staan:  Biologische producenten mogen alleen het Europese biologische logo op een etiket vermelden als ze voldoen aan de Europese wettelijke normen, onder andere op gebied van dierenwelzijn, milieu en natuur.Filling in Piding Werkplaatsen

Betrouwbare webwinkel

Onze webshop voldoet aan de criteria voor het Webshop Keurmerk voor betrouwbare webshops. Een online shop wordt gecontroleerd op vele criteria waaronder beveiliging van persoonsgegevens, retourrecht, productbeschrijvingen en veel meer. Alleen als aan de criteria wordt voldaan kan het keurmerk verkregen worden en heeft de koper een optimale bescherming en kan er veilig gewinkeld worden op het internet.

Maatschappelijke Betrokkenheid

Zenchi sponsort al jaren het werk van World Vision door middels het sponsoren van kinderen zowel de kinderen als het complete dorp waar het kind leeft te ondersteunen. Zo ondersteunt Zenchi gemeenschappen in Indonesië, Oeganda en Tanzania.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search