Vitaliteitspaddenstoel Chaga

Mycovitaal BIO paddenstoelen Chaga

Deze unieke BIO paddenstoel is een interessante boompaddenstoel

Deze paddenstoel (uitgesproken als Sjaga) komt van oorsprong uit de noorderlijke regionen zoals Finland, Rusland en ook Canada. Bij ons zien we hem als zwarte knollen aan berken waarbij sommige knollen bij nauwkeurig kijken eerder woekeringen zijn als de Chaga paddenstoel. Vooralsnog is de kracht van deze paddenstoel bij ons nog niet bekend en heeft u bij ons de mogelijkheid om daarvan te profiteren.

In zijn traditonele gebieden is de Chaga in de volksgeneeskunde bijzonder geliefd. Traditoneel wordt hij daar als hete thee gedronken. Hij heeft een grote affiniteit met het maagdarmkanaal. Vooral in de nieuwste studies wordt duidelijk hoe belangrijk dit middenstuk van ons lichaam is voor onze gezondheid en hoeveel ziekten en klachten hun oorsprong vinden in een disbalans in het spijsverteringssysteem. We bieden u een spannende en interessante paddenstoel in onze gebruikelijke hoge BIO-gecertificeerde kwaliteit.

Volgens verklaringen van therapeuten wordt het geconcentreerde extract bij concrete verstoringen van de gezondheid toegepast. 

inonotus_obliquus
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search