NATUURLIJKE, INNOVATIEVE EN BETAALBARE PRODUCTEN

Mycopower is een merknaam en productenlijn van Zenchi bv. Zenchi streeft ernaar natuurlijke innovatieve producten te leveren die betaalbaar zijn en waarbij maximale zorg voor kwaliteit en milieu wordt betracht. Zenchi maakt voor haar producten gebruik van biologische en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Alle merken die Zenchi voert zijn van biologische oorsprong en/of dragen bij aan een bewuste levensstijl.

In harmonie met de natuur

Productkwaliteit betekent voldoen aan alle wettelijke eisen en het bevredigen van de zich vaak wijzigende behoeften van klanten.  Juist daarom heeft Zenchi gekozen voor de producent Pilze Wohlrab uit Zuid-Duitsland. Dit familiebedrijf heeft reeds meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van biologische paddenstoelenpoeders en extracten. Ook voor hen is het belangrijk dat bij de productie, toepassing en recycling zo milieuvriendelijk en maatschappelijk bewust mogelijk wordt geproduceerd. Mycopower is de merknaam voor de Benelux van de paddenstoelen producten van Pilze Wohlrab die in Duitsland sinds tientallen jaren bekend zijn onder de naam Vitalpilze en een goede reputatie hebben bij professionals en consumenten in Duitsland.

Mycopower paddenstoelen producten zijn voor zover mogelijk in biologisch afbreekbare verpakkingen verpakt.

De Mycopower producten zijn puur natuurlijk:
zonder conserveringsmiddelen
zonder toevoegingen
zonder smaakversterkers
zonder keukenzout

Mycopower producten zijn geschikt voor een vegetarische, glutenvrije, veganistische, zuivelvrije en paleo- ofwel oorspronkelijke leefstijl

HOOGSTE KWALITEITSEISEN

Zenchi bv is de aanbieder van de vitaliteitspaddenstoelen (medicinale paddenstoelen mogen we immers niet meer zeggen van de ESFA omdat er al een gezondheisclaim zou zitten in het woord medicinale). Kwaliteit de sleutel tot ons succes een één van de topprioriteiten van ons bedrijf. Daarom zijn vrijwel alle paddenstoelen biologisch en staat de hoogste kwaliteit centraal met behoud van producteigenschappen en een continue kwaliteitsmanagement.

Kwaliteit door controle

Via Laboratoriumanalyses worden de Mycopower paddenstoelen  gecontroleerd op pesticiden, de complete microbiologie en de zware metalen lood, kwik en cadmium. Mycopower paddenstoelen worden ook geanalyseerd op radioactiviteit. Dat de resultaten altijd naar tevredenheid zijn is te danken aan de goede lange termijn relaties met de kwaliteitsbewuste leveranciers die de Europese BIO richtlijnen gebruiken voor hun eigen oriëntatie.

Zenchi is door het Nederlandse controle instituut SKAL gecertificeerd voor haar biologische producten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search